Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

SERVEIS

Llicències d'Activitat

Ingedan és una enginyeria especialitzada en la tramitació de llicències d'activitat a tot Catalunya.

Tenim la capacitat i l'experiència necessària per gestionar la llicència d'activitat del nostre client de manera íntegra.

Ens encarreguem de forma íntegra de l'inici de la seva activitat, des de l'elecció del local, fins a l'inici de l'activitat, gestionant industrials, tràmits administratius i les inspeccions amb empreses de control ambiental.

A més de la llicència d'activitat ens encarreguem de gestionar la resta de projectes que puguin estar relacionats amb l'inici d'activitat, com poden ser:

- Projectes elèctrics

- Insonorització o acústics

- Climatització

- Ventilació

- Disseny d'interiors

- Reformes

- Aixecament de plànols

Gestionant amb una única enginyeria l'inici de l'activitat de forma integral, estalviem en temps i costos per al client.

Abans de triar el local, és convenient que es consulti amb un expert en llicències d'activitat, gràcies a la nostra experiència sabem que l'elecció del local és un aspecte clau a tenir en compte, per això en Ingedan, abans de lliurar-li el pressupost per a la obtenció de la llicència d'activitat visitaríem el local i li aconsellarem en l'elecció del local per a la seva activitat, estalviant amb això costos i imprevistos.

En Ingedan, assessorem al client des que contacta amb nosaltres fins a l'obtenció de la llicència d'activitat, és per això que en els nostres pressupostos inclouen tots els costos associats a l'obtenció de la llicència d'activitat, com són els tràmits i taxes necessàries per a la obtenció de la llicència d'activitat.

Si vol iniciar una activitat o necessita qualsevol informació no dubti a consultar-nos sense compromís.