Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

SERVEIS

ENGINYERIA

ENGINYERIA MEDIAMBIENTAL

A Ingedan com enginyeria ambiental, oferim una àmplia gamma de serveis, assessorant i guiant als nostres clients des de l'inici del projecte fins a la seva consecució, sempre minimitzant costos, temps i inconvenients i sempre treballant d'una forma seriosa i rigorosa.

LLICÈNCIA D'ACTIVITAT

Qualsevol activitat que es dugui a terme, comporta un impacte ambiental i en la majoria de casos requereix d'una regularització.

A Ingedan som experts en la realització de llicències d'activitat per a diferents sectors: Restauració, administratiu, hoteler, etc.

Amb el nostre equip humà, tenim capacitat per gestionar el seu projecte de forma integra i eficaç, des de l'elecció del local fins al disseny d'interiors.

Gràcies a poder gestionar el procés de forma integral, s'abarateixen costos i temps, a causa de la interacció més fluïda entre tots els participants en el projecte.

En tots els treballs, realitzem els tràmits amb entitats de control ambiental, ajuntaments, administracions etc.

A Ingedan sabem que l'elecció d'un local correcte és bàsic per poder dur a terme el projecte amb èxit, és per això que volem acompanyar des del primer dia del seu projecte.

Degut al nostre dia a dia realitzant projectes d'activitats, tenim experiència en un altre tipus de projectes i / o treballs de diferents tipologies relacionats amb l'enginyeria com són:

- Projectes elèctrics

- Projectes acústicsc

- Contra incendis

- Climatització

- Gas/GLP

- Aigua. Recuperació aigües grises

- Projectes ICT (Telecomunicacions)

- Frigorífics. refrigeració

- Instal·lacions de compressors i legalitzacions

- Piscines i Spas

A més, com a experts ambientals, també realitzem projectes d'energies renovables i les seves instal·lacions clau en mà si ho requereix.

- Energia solar fotovoltaica

- Energia solar tèrmica

- Energia eòlica

Oferim aquestes i moltes altres solucions, no dubti en contactar amb nosaltres i indicar quin tipus de projecte necessita, estarem encantats de poder col·laborar amb vostè.