Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

SERVEIS

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

A Ingedan creiem que el futur passa per les energies renovables i l'eficiència energètica, és per això que des del nostre departament d'eficiència energètica treballem dia a dia per estar a l'avantguarda en aquest sector i poder oferir als nostres clients les propostes més innovadores en matèria d'eficiència energètica.

Auditories energètiques

L'eficiència energètica consisteix a reduir els consums energètics d'una instal·lació sense minvar per això les prestacions d'aquesta instal·lació, aconseguint d'aquesta forma un estalvi energètic i per tant econòmic per una banda i una reducció de les emissions contaminants a l'atmosfera per l’altre.

Una auditoria energètica és l'eina fonamental per a l'eficiència i estalvi energètic. Es tracta d'un estudi estructurat i per fases on s'analitza la instal·lació a auditar, des dels seus consums energètics i les seves tarifes de subministrament d'energia fins a l'estat de les seves instal·lacions, per després poder plasmar una proposta ordenada i estructurada de mesures pràctiques per millorar costos i rendibilitat a curt, mitjà i llarg termini.

A Ingedan estem especialitzats en la realització d'auditories energètiques en tot tipus d'instal·lacions, des de particulars fins a grans empreses.

Totes les nostres auditories, les realitzem d'acord amb la normativa UNE 216501 elaborat pel Comitè tècnic de Normalització 216 d'AENOR.

A Ingedan, realitzem un estudi bàsic de cada instal·lació de forma gratuïta, per estudiar si una instal·lació té possibilitats de millorar la seva eficiència.

El procés d'una auditoria energètica seria el següent:

Necessitat de client - oportunitat d'estalvi
Estudi bàsic de la instal·lació: Visita, anàlisi d'oportunitats d'estalvi, necessitats del client, pressupost
Auditoria energètica completa
Presa de decisions amb el client, mesures a adoptar, terminis, etc.
Recerca de finançament, inversors, subvencions
Posada en marxa de les mesures a prendre

A Ingedan, el cost de l'auditoria energètica va en funció de l'estalvi obtingut. A cada projecte, els nostres beneficis van en funció dels seus i amb una sèrie de garanties establertes abans de realitzar l'auditoria energètica o qualsevol millora en la instal·lació on es garanteix l'estalvi.