Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

A Ingedan com enginyeria ambiental, oferim una àmplia gamma de serveis, assessorant i guiant als nostres clients des de l'inici del projecte fins a la seva consecució, sempre minimitzant costos, temps i inconvenients i sempre treballant d'una forma seriosa i rigorosa.

llegir més

A Ingedan creiem que el futur passa per les energies renovables i l'eficiència energètica, és per això que des del nostre departament d'eficiència energètica treballem dia a dia per estar a l'avantguarda en aquest sector i poder oferir als nostres clients les propostes més innovadores en matèria d'eficiència energètica.

llegir més

El consum energètic del sector residencial suposa el 40% del total, és per això que la Unió Europea està fent un especial èmfasi en millorar l'eficiència energètica en aquest sector. Una de les directives Europees que tracta de millorar l'eficiència energètica és la 2010/31 / UE la qual obliga a tots els edificis existents i de nova construcció a obtenir un certificat energètic de l'immoble.

llegir més

Tenim la capacitat i l'experiència necessària per gestionar la llicència d'activitat del nostre client de manera íntegra. Ens encarreguem de forma íntegra de l'inici de la seva activitat, des de l'elecció del local, fins a l'inici de l'activitat, gestionant industrials, tràmits administratius i les inspeccions amb empreses de control ambiental.

LEER MÁS

Ingedan és una empresa d'enginyeria i eficiència energètica, que treballa per a empreses i particulars proporcionant solucions a les seves necessitats, assumint els principis d'innovació, qualitat i millora permanent.

Missió

L'actual sistema energètic mundial, basat en els combustibles fòssils, està arribant a la seva fi.

Visió

A Ingedan volem formar part activa d'aquest canvi de model energètic, aprofitant les noves tecnologies que ho fan possible.

Valors

Tenim la convicció que tenim un client doble, d'una banda vostès ajudant-los a reduir els seus consums energètics, a ser més eficient i a contaminar menys.

Objectius

El nostre principal objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients, de la manera més eficient, econòmica i sostenible possible.

VEURE MÉS

ingenieria medioambiental

26.12.2023

Certificats Tècnics amb Ingedan: Inicia el teu Negoci amb Facilitat i Eficiència a la Regió Metropolitana de Barcelona

Descobreix com Ingedan simplifica l'inici del teu negoci amb els seus Certificats Tècnics. Des de la recopilació de dades fins ...

llegir més

ingenieria medioambiental

26.12.2023

Certificats Tècnics a Barcelona amb Ingedan: 400€ + IVA

Descobreix la forma més àgil i senzilla d'iniciar el teu negoci a Barcelona amb els Certificats Tècnics d'Ingedan. Des d...

llegir més


VEURE MÉS