Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

A Ingedan com enginyeria ambiental, oferim una àmplia gamma de serveis, assessorant i guiant als nostres clients des de l'inici del projecte fins a la seva consecució, sempre minimitzant costos, temps i inconvenients i sempre treballant d'una forma seriosa i rigorosa.

llegir més

A Ingedan creiem que el futur passa per les energies renovables i l'eficiència energètica, és per això que des del nostre departament d'eficiència energètica treballem dia a dia per estar a l'avantguarda en aquest sector i poder oferir als nostres clients les propostes més innovadores en matèria d'eficiència energètica.

llegir més

El consum energètic del sector residencial suposa el 40% del total, és per això que la Unió Europea està fent un especial èmfasi en millorar l'eficiència energètica en aquest sector. Una de les directives Europees que tracta de millorar l'eficiència energètica és la 2010/31 / UE la qual obliga a tots els edificis existents i de nova construcció a obtenir un certificat energètic de l'immoble.

llegir més

Tenim la capacitat i l'experiència necessària per gestionar la llicència d'activitat del nostre client de manera íntegra. Ens encarreguem de forma íntegra de l'inici de la seva activitat, des de l'elecció del local, fins a l'inici de l'activitat, gestionant industrials, tràmits administratius i les inspeccions amb empreses de control ambiental.

LEER MÁS

Ingedan és una empresa d'enginyeria i eficiència energètica, que treballa per a empreses i particulars proporcionant solucions a les seves necessitats, assumint els principis d'innovació, qualitat i millora permanent.

Missió

L'actual sistema energètic mundial, basat en els combustibles fòssils, està arribant a la seva fi.

Visió

A Ingedan volem formar part activa d'aquest canvi de model energètic, aprofitant les noves tecnologies que ho fan possible.

Valors

Tenim la convicció que tenim un client doble, d'una banda vostès ajudant-los a reduir els seus consums energètics, a ser més eficient i a contaminar menys.

Objectius

El nostre principal objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients, de la manera més eficient, econòmica i sostenible possible.

VEURE MÉS

ingenieria medioambiental

18.02.2020

Projecte executiu d'instal·lacions per a unes oficines a la Zona Franca de Barcelona

En Ingedan, aquesta setmana hem finalitzat el projecte executiu d'instal·lacions per a unes oficines situades a Barcelona, concretament a...

llegir més

ingenieria medioambiental

30.01.2020

Aprovat el nou codi tècnic de l'edificació

El Consell de Ministres ha aprovat, en la reunió del dia 20 de desembre, el Reial Decret de Modificació de el Codi Tècni...

llegir més


VEURE MÉS