Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

SERVEIS

CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA

El consum energètic del sector residencial suposa el 40% del total, és per això que la Unió Europea està fent un especial èmfasi en millorar l'eficiència energètica en aquest sector. Una de les directives Europees que tracta de millorar l'eficiència energètica és la 2010/31 / UE la qual obliga a tots els edificis existents i de nova construcció a obtenir un certificat energètic de l'immoble..

A Espanya, als edificis construïts a partir de 2007 se'ls obliga a obtenir el certificat energètic d'obra nova i als edificis existents entra en vigor la normativa a través del Reial Decret 235/2013, el qual obliga a tot aquell que vulgui llogar o vendre un immoble, tret de comptades excepcions, a obtenir el certificat energètic.

A Ingedan comptem amb àmplia experiència en la realització de certificacions energètiques, tant de nous edificis com de existents, en tots els sectors, residencial, petit terciari, gran terciari, edificis d'habitatges, etc.

A Ingedan, treballem amb diverses eines de certificació, segons les necessitats del client, des del programari de certificació simplificat CE3X, passant per programari unificat LIDER-CALENER, per certificacions més apurades, fins a les noves eines BIM (Building Informatic Modeling) per als casos d'estalvi energètic dels edificis i certificació energètica d'obra nova.

A més, gràcies al nostre equip, oferim diversos serveis relacionats amb l'àmbit residencial als nostres clients com són:

- Cèdules d'habitabilitat.

- ITE, Inspecció tècnica d'edificis.

- Canvis d'ús de local a habitatge.