Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Projecte elèctric a Barcelona a causa de inspecció periòdica.

Projecte elèctric a Barcelona a causa de inspecció periòdica.

Les instal·lacions elèctriques de les zones comunes dels edificis d'habitatges de més de 100kW, segons regula el Reglament electrònic de baixa tensió, han de realitzar una inspecció cada 10 anys a càrrec d'un organisme de control autoritzat.

En aquest cas, la inspecció de l'organisme de control, va tenir un resultat desfavorable, ja que va detectar diversos aspectes de la instal·lació elèctrica de la comunitat de veïns, els quals tenien deficiències lleus i greus.

La comunitat de veïns, un cop obtingut l'informe de la inspecció de l'organisme de control, i assessorada per Ingedan, va decidir dur a terme una actualització completa de la instal·lació elèctrica de la comunitat, a causa de l'antiguitat de la mateixa i de les deficiències que aquesta tenia.

L'actuació de Ingedan en aquest projecte va ser pràcticament integra, en primer lloc vam assessorar a l'Administrador de finques i a la comunitat de veïns en la recerca de l'organisme de control ambiental, perquè portés a terme la inspecció, acompanyant en tot moment a tots dos durant el procés de la inspecció, després una vegada obtingut l'informe de l'organisme de control, vam estudiar juntament amb l'administrador de finques i la comunitat de veïns les diferents opcions que teníem per solucionar les deficiències que ens presentava l'organisme de control. Un cop decidit que es realitzaria la instal·lació nova completa, vam realitzar el projecte elèctric necessari i vam estudiar els pressupostos juntament amb l'administrador de finques i la comunitat de veïns dels diferents instal·ladors autoritzats que optaven a realitzar la instal·lació. Finalment vam fer un seguiment de l'obra juntament amb l'administrador de finques.

En Ingedan, som experts en la gestió de les inspeccions periòdiques en comunitats de veïns, si la seva comunitat necessita realitzar aquesta inspecció, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l'assessorarem en tot moment.