Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Notícies

 • 17.04.2016

  Escollir la ubicació i el local

  Una vegada heu planificat el vostre projecte empresarial, i abans de portar-lo a la pràctica, heu de decidir alguns aspectes relacionats amb la seva ubicació física: on hi ha sòl industrial disponible per a la instal·lació de noves empreses, quina és la cobertura telefònica de la zona, com es fan els tràmits per al subministrament de l'aigua i l'electricitat, així com les condicions legals per a la realització d'obres i tots els aspectes relacionats amb la prevenció i la seguretat industrial.

  LLEGIR MÉS

 • 03.04.2016

  Annex III.2 Comunicació prèvia a l'inici d'activitat amb projecte tècnic a Barcelona

  A Ingedan som experts en la tramitació de llicències d'activitat sotmeses al règim de comunicació prèvia a l'inici d'activitat amb projecte tècnic a Barcelona les quals estan recollides a l'annex III.2 de l'Ordenança Municipal d'Activitats i d'Intervenció Integral de l'Administració Ambiental i en la Instrucció d'Alcaldia.

  LLEGIR MÉS

 • 30.03.2016

  Nou missatge a twitter

  Es necessari el canvi d'hora?

  LLEGIR MÉS

 • 25.03.2016

  Enginyeria a Barcelona

  Ingedan és una enginyeria de Barcelona especialitzada en la realització de llicències d'activitat i eficiència energètica. Colaborem amb diverses arquitectures i empreses instaladores per poder oferir tots els serveis de principi a fi.

  LLEGIR MÉS

 • 23.03.2016

  La nit del diumenge, 27 de març, s'adopta l'horari d'estiu i s'avança una hora el rellotge

  La matinada del proper diumenge, 27 de març, el rellotge s’avançarà una hora a les dues de la matinada, que passaran a ser les tres. Aquest canvi, que posa inici al període de set mesos d’horari d’estiu per al 2016, és una mesura d’estalvi i eficiència energètica que permetrà estalviar una mitjana d’entre 5 i 6 euros per llar a Catalunya –impostos inclosos-, segons dades de l’Institut Català d’Energia (ICAEN). En total, el canvi horari generarà un estalvi de 15 milions d’euros –impostos inclosos- a Catalunya.

  LLEGIR MÉS

 1 2 3 4 5 6 7  8 9 10 11 12 13