Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Notícies

 • 22.01.2017

  Llicència d'activitat a Viladecans

  Ingedan és una enginyeria, experta en la realització de llicències d'activitat a Viladecans i capaç de gestionar tots els tràmits relacionats amb les llicències d'activitat i obertura per dur a terme la seva activdad, des tràmits amb ajuntaments, entitats de control, bombers etc.
  En Ingedan comptem amb un equip propi i col·laboradors experts en tots els temes relacionats amb les llicències d'activitat, com són el codi tècnic de l'edificació, reglament elèctric de baixa tensió, ordenances municipals dels diferents ajuntaments, acústica, establiments industrials i arquitectura entre altres.

  LLEGIR MÉS

 • 14.01.2017

  Comunicació prèvia d'activitat, Ajuntament de l'Hospitalet

  En Ingedan som experts en la realització de projectes tècnics i la resta de documentació necessària per a realitzar una comunicació prèvia d'activitat a l'Ajuntament de l'Hospitalet.

  LLEGIR MÉS

 • 14.01.2017

  Certificat energètic d'obra nova en habitatge unifamiliar

  En Ingedan som experts en la realització de certificats energètics d'obra nova.

  LLEGIR MÉS

 • 05.01.2017

  Certificat energètic a Sant Marti, Barcelona

  A Ingedan som especialistes en la realització de certificats energètics en tot tipus d'immobles, des d'habitatges unifamiliars fins a naus industrials. Des de l'entrada en vigor del RD 235/2013 hem realitzat més de 700 certificacions energètiques en immobles existents.

  LLEGIR MÉS

 • 05.01.2017

  Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

  A Ingedan, som experts en la legalització d'instal·lacions elèctriques de tot tipus, entre elles, els aparcaments de vehicles elèctrics.

  LLEGIR MÉS

 1 2  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13