Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Notícies

 • 19.04.2018

  Enginyeria BIM Barcelona

  A Ingedan, estem adaptant-nos i adquirint gran experiència en BIM a través del programari Autodesk REVIT ja que els nostres clients també estan realitzant el canvi a aquesta nova forma de treballar.

  LLEGIR MÉS

 • 02.03.2017

  Llicència activitat Badalona

  A Ingedan estem especialitzats en la tramitació de llicències d'activitat a Badalona. Tenim la capacitat i l'experiència necessària per gestionar la llicència d'activitat del nostre client de forma íntegra.

  LLEGIR MÉS

 • 22.01.2017

  Llicència d'activitat a Viladecans

  Ingedan és una enginyeria, experta en la realització de llicències d'activitat a Viladecans i capaç de gestionar tots els tràmits relacionats amb les llicències d'activitat i obertura per dur a terme la seva activdad, des tràmits amb ajuntaments, entitats de control, bombers etc.
  En Ingedan comptem amb un equip propi i col·laboradors experts en tots els temes relacionats amb les llicències d'activitat, com són el codi tècnic de l'edificació, reglament elèctric de baixa tensió, ordenances municipals dels diferents ajuntaments, acústica, establiments industrials i arquitectura entre altres.

  LLEGIR MÉS

 • 14.01.2017

  Certificat energètic d'obra nova en habitatge unifamiliar

  En Ingedan som experts en la realització de certificats energètics d'obra nova.

  LLEGIR MÉS

 • 14.01.2017

  Comunicació prèvia d'activitat, Ajuntament de l'Hospitalet

  En Ingedan som experts en la realització de projectes tècnics i la resta de documentació necessària per a realitzar una comunicació prèvia d'activitat a l'Ajuntament de l'Hospitalet.

  LLEGIR MÉS

 1 2  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14