Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Llicència d'activitat a Viladecans

Llicència d'activitat a Viladecans

Ingedan és una enginyeria, experta en la realització de llicències d'activitat a Viladecans i capaç de gestionar tots els tràmits relacionats amb les llicències d'activitat i obertura per dur a terme la seva activdad, des tràmits amb ajuntaments, entitats de control, bombers etc.
En Ingedan comptem amb un equip propi i col·laboradors experts en tots els temes relacionats amb les llicències d'activitat, com són el codi tècnic de l'edificació, reglament elèctric de baixa tensió, ordenances municipals dels diferents ajuntaments, acústica, establiments industrials i arquitectura entre altres.


Si necessita més informació per iniciar una activitat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, li assessorem en l'elecció del local i en els tràmits a seguir en funció de cada ajuntament fins a aconseguir la seva llicència d'activitat. A més realitzem la primera visita al local sense cap compromís per poder ajustar el pressupost dels nostres honoraris en funció de cada client  contacte amb nosaltres.