Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

LLicència activitat forn

LLicència activitat forn

A Ingedan som experts en la legalització de fleques a tot Catalunya, hem realitzat diverses legalitzacions de fleques a diferents municipis de Catalunya el que ens ha aportat gran experiència en aquest tipus de legalitzacions.

A l'hora de legalitzar una activitat de forn, cal tenir en compte quin tipus de forn serà, ja que hi ha diferents tipus d'ells, per exemple pot tenir zona de degustació o disposar o no d'obrador.

En funció de cada municipi els requisits varien, pel que és recomanable assessorar-se per un tècnic abans de llogar o comprar un local per realitzar l'activitat, ja que pot variar molt la inversió d'un local a un altre o fins i tot no poder realitzar l'activitat pensada en segons quins local.

Les fleques que disposen de zona de degustació, en la gran majoria de municipis són assimilables a un bar o una activitat recreativa i per tant s'haurà d'adequar el local com si es desitgés realitzar-hi una activitat recreativa, sent el major inconvenient a la majoria dels casos la insonorització del local feia els veïns per complir les normatives acústiques de cada municipi.

A les fleques que disposen d'obrador, forns d'alta potència per cocció, el gran inconvenient i aspecte a tenir molt present és la sortida de fums del local, ja que sense ella alguns municipis no autoritzen a iniciar l'activitat.

A més d'aquests aspectes, hi ha molts altres com l'accessibilitat al local o als lavabos, la resistència al foc de l'estructura del local o la instal·lació elèctrica, la qual s'ha de legalitzar en els casos de pública concurrència de més de 40 metres quadrats.

Per a més informació sobre les llicències d'activitat en fleques o desitja sol·licitar pressupost, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.