Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

El 27 de novembre entra en vigor l'informe d'avaluació de l'edifici.

El 27 de novembre entra en vigor l'informe d'avaluació de l'edifici.

L'Informe d'Avaluació dels Edificis és un document en el qual s'acredita la situació en què es troben els edificis, almenys en relació amb el seu estat de conservació, amb el compliment de la normativa vigent sobre accessibilitat universal, i amb el grau de la seva eficiència energètica.

Estan obligats a realitzar l'informe d'avaluació de l'edifici els propietaris d'immobles situats en edificis que tinguin una antiguitat superior als 50 anys.

L'Informe d'avaluació del conté de manera detallada:

a) L'avaluació de l'estat de conservació de l'edifici.

b) L'avaluació de les condicions bàsiques d'accessibilitat universal i no discriminació de les persones amb discapacitat per a l'accés i utilització de l'edifici, d'acord amb la normativa vigent, establint si l'edifici és susceptible o no de realitzar ajustos raonables per a satisfer-les.

c) La certificació de l'eficiència energètica de l'edifici, amb el contingut i mitjançant el procediment establert per a la mateixa per la normativa vigent.

En el següent enllaç , es troba la informació que facilita el Ministeri de Foment : https://iee.fomento.gob.es/

En Ingedan , som experts en la realització d'Inspeccions tècniques d'edificis i certificats energètics. Ens estem adaptant ja a la realització de l'informe d'avaluació d'edificis.

Si el seu edifici necessita un informe d'avaluació , no dubti en consultar-nos.